Zaterdag - 18 Mei 2024 /

Mede-oprichter van Ethereum zegt dat hij investeert in Polkadot en Cardano

Mede-oprichter van Ethereum, Anthony Di Iorio, zegt dat hij gokt op de toekomst van zowel Cardano als Polkadot.

Di Iorio trad toe tot het Ethereum-ontwikkelingsteam kort nadat hij Ethereum-oprichter Vitalik Buterin had ontmoet op een georganiseerde Bitcoin-conferentie in 2012. Na zijn tijd bij Ethereum vertrok De Iorio om Decentral op te richten, een in Toronto gevestigd blockchain-bedrijf.

In een nieuw interview met Anthony Pompliano, toen hem werd gevraagd naar zijn huidige crypto-portfolioconstructie, splitst Di Iorio zijn investeringen op en waarom hij potentieel ziet in Polkadot en Cardano.

“Nu ben ik een beetje teruggevallen op gewoon eenvoud. Ik zit in een aantal verschillende projecten, maar het grootste deel van mijn spullen zit in de topprojecten. Ik ben een grote fan van Polkadot, ik ben een grote fan van Cardano. Grote fan van Charles, zeg maar. Weet je, het nemen van een aantal verschillende benaderingen in de manier waarop ze dingen doen, veel meer aan de academische kant van wat hij heeft gedaan en dingen naar voren brengen. Echte grote fan van Gavin Wood.”

Charles Hoskinson, de oprichter van Cardano, was in december 2013 mede-oprichter van Ethereum, samen met Di Iorio, Vitalik Buterin en de huidige CEO van Polkadot, Gavin Wood.

“Ik kende die jongens van vroeger bij Ethereum – en ken hun drive en kennen hun concurrentievermogen en hun slimheid – ik kon die projecten van de afgelopen jaren zien en wist dat ze zouden komen waar ze zijn gekomen .”

Wat andere crypto-holdings betreft, wil Di Iorio de zaken eenvoudig houden en investeren in grotere projecten.

“De meeste van mijn spullen zitten in de top paar dingen, Ether, Bitcoin, Cardano, Polkadot. Ik hou ook van Kosmos. En er zijn er nog een paar, maar ik raak niet verdwaald in alle DeFi-dingen (gedecentraliseerde financiën). Ik denk gewoon dat er niet genoeg tijd, niet genoeg energie is. Het is een fulltime optreden om veel van dat soort dingen te runnen en alles bij te houden, dus ik heb mijn leven de afgelopen jaren behoorlijk vereenvoudigd.

Misschien ook interessant?

Bitcoin en Ethereum koersen vinden wellicht bodem en herstellen iets, Cardano en Enjin stijgen snel

Gisteren zag de cryptocurrency markt er nog behoorlijk bearish uit, maar wellicht zien we nu eindelijk een trendommekeer. De meeste koersen zaten gisteren in een daling en afgelopen nacht vond zelfs een kleine flash crash plaats. Vanaf dat punt vindt een […]

Lees meer

PayPal staat klanten toe Bitcoin en andere cryptocurrencies op te nemen

PayPal gaat binnenkort toestaan dat haar klanten cryptocurrencies kunnen opnemen. Betalingsgigant PayPal is van plan om ondersteuning toe te voegen voor het opnemen van cryptocurrency’s naar wallets van derden. Jose Fernandez da Ponte, VP en […]

Lees meer

‘Tesla accepteert weer bitcoin bij gebruik groene stroom’

Tesla zal pas weer bitcoin accepteren al betaalmiddel als die digitale munt op meer groene stroom gaat draaien. Als de helft van het energieverbruik uit hernieuwbare bronnen komt, is dat acceptabel. Dat heeft Tesla-topman Elon […]

Lees meer